Hevder Shia LaBeouf kuttet opp sitt eget ansikt for filmrolle

- Rev opp såret i ansiktet.

VEKKER OPPSIKT: Skuespilleren Shia LaBeouf fikk mye oppmerksomhet da han kom på premieren til «Nymphomaniac» i Berlin med en papirpose over hodet. Nå hevder motspilleren hans i den kommende krigsfilmen «Fury» at LaBeouf kuttet seg i ansiktet for at såret skulle se mer ekte ut. Foto: Stella Pictures
VEKKER OPPSIKT: Skuespilleren Shia LaBeouf fikk mye oppmerksomhet da han kom på premieren til «Nymphomaniac» i Berlin med en papirpose over hodet. Nå hevder motspilleren hans i den kommende krigsfilmen «Fury» at LaBeouf kuttet seg i ansiktet for at såret skulle se mer ekte ut. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Skuespilleren Shia LaBeouf (28) er i full gang med å spille inn krigsfilmen «Fury», sammen med blant annet Brad Pitt. 

Filmstjerna, som også er å se i Lars von Triers «Nymphomaniac», tar nå større sjanser på filmsettet.

LaBeouf skal nemlig ha kuttet seg selv opp i ansiktet med kniv under filminnspillingen av den nye krigsfilmen, skal vi tro motspilleren hans.

- Tok fram en kniv Om to uker har «Fury» premiere. Medskuespiller Logan Lerman forteller i et intervju med GQ at Shia selv valgte å ta det ekstra steget under innspillingen.

- Vi satt i sminken, og sminkørene holdt på å sminke på sår i ansiktet til Shia. Da sa jeg: «Ja, det ser bra ut», men han sa: «Nei, det ser ikke virkelig ut», sier Lerman til avisa ifølge Expressen, og fortsetter:

- Så da gikk han ut i gangen og sa: «Hei, vil du se noe morsomt?» Så tok han fram en kniv og kuttet seg opp ansiktet. Under hele innspillingen rev han opp såret i ansiktet. Det er på ekte.

I «Fury» møter vi Brad Pitt som sersjant Wardaddy, en tankfører som reiser inn bak fiendens linjer under andre verdenskrig med laget sitt - i angrep på det de mener er et svakt punkt i nazistenes plan.

Ville trekke seg tilbake Shia LaBoeuf har fått mye oppmerksomhet for sin rolle i Lars von Triers «Nymphomaniac», samt for en Twitter-melding hvor han hevdet at han vil trekke seg tilbake fra rampelyset

Likevel har han ikke klart å holde seg helt tilbake fra kjendispressen, etter at han havnet i bråk på byen.  

«Fury» har premiere i USA 17. oktober. 

NY FILM: Regissør David Ayer la ut et bilde av «Fury»-gjengen under innspilling. Foto: Stella Pictures
NY FILM: Regissør David Ayer la ut et bilde av «Fury»-gjengen under innspilling. Foto: Stella Pictures Vis mer