Hevder Shia LaBeouf kuttet opp sitt eget ansikt for filmrolle

- Rev opp såret i ansiktet.

VEKKER OPPSIKT: Skuespilleren Shia LaBeouf fikk mye oppmerksomhet da han kom på premieren til «Nymphomaniac» i Berlin med en papirpose over hodet. Nå hevder motspilleren hans i den kommende krigsfilmen «Fury» at LaBeouf kuttet seg i ansiktet for at såret skulle se mer ekte ut. Foto: Stella Pictures
VEKKER OPPSIKT: Skuespilleren Shia LaBeouf fikk mye oppmerksomhet da han kom på premieren til «Nymphomaniac» i Berlin med en papirpose over hodet. Nå hevder motspilleren hans i den kommende krigsfilmen «Fury» at LaBeouf kuttet seg i ansiktet for at såret skulle se mer ekte ut. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespilleren Shia LaBeouf (28) er i full gang med å spille inn krigsfilmen «Fury», sammen med blant annet Brad Pitt. 

Filmstjerna, som også er å se i Lars von Triers «Nymphomaniac», tar nå større sjanser på filmsettet.

LaBeouf skal nemlig ha kuttet seg selv opp i ansiktet med kniv under filminnspillingen av den nye krigsfilmen, skal vi tro motspilleren hans.

- Tok fram en kniv Om to uker har «Fury» premiere. Medskuespiller Logan Lerman forteller i et intervju med GQ at Shia selv valgte å ta det ekstra steget under innspillingen.

- Vi satt i sminken, og sminkørene holdt på å sminke på sår i ansiktet til Shia. Da sa jeg: «Ja, det ser bra ut», men han sa: «Nei, det ser ikke virkelig ut», sier Lerman til avisa ifølge Expressen, og fortsetter:

- Så da gikk han ut i gangen og sa: «Hei, vil du se noe morsomt?» Så tok han fram en kniv og kuttet seg opp ansiktet. Under hele innspillingen rev han opp såret i ansiktet. Det er på ekte.

I «Fury» møter vi Brad Pitt som sersjant Wardaddy, en tankfører som reiser inn bak fiendens linjer under andre verdenskrig med laget sitt - i angrep på det de mener er et svakt punkt i nazistenes plan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer