Hevder Springsteen er bekreftet til 22. juli-konserten

Men arrangøren avviser.

Ikke bekreftet: Det gjenstår å se om Bruce Springsteen dukker opp på søndagens minnekonsert. Foto: Stella Pictures
Ikke bekreftet: Det gjenstår å se om Bruce Springsteen dukker opp på søndagens minnekonsert. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag 22. juli arrangeres det nasjonal minnekonsert på Rådhusplassen. Konserten avholdes i forbindelse med at ett år er gått siden terroraksjonen mot Regjeringskvartalet og Utøya.

I flere måneder er det blitt spekulert i om Bruce Springsteen skal være en del av programmet. «The Boss» har nemlig konsert i Oslo den 21. juli og i Bergen den 23. juli.

- Stemmer ikke I dag melder TV2 at politiets innsatsleder Erling Olstad kan bekrefte at Springsteen skal gjeste Rådhusplassen.

- Vi har ikke fått bekreftet at det er skrevet en skriftlig kontrakt, men det er muntlig bekreftet at han skal opptre, sier Olstad til tv2.no.

Til Dagbladet sier Olstad at dette ikke stemmer.

- Journalisten spurte meg om det var bekreftet. Jeg fortalte dem at spørsmålet må rettes til NRK, da det er de som har regien på dette. Jeg har ikke bekreftet noe som helst.

Avkrefter Kommunikasjonsdirektør i NRK, Tommy Hansen, avviser også bekreftelsen.

- Stemmer det at politiet har bekreftet opptredenen?

- Nei, tvert imot. Jeg kan avkrefte at det har kommet noen bekreftelse på at Bruce Springsteen skal opptre, sier Hansen.

Han understreker at det er NRK, og ikke politiet, som får bekreftelsen fra Springsteens management dersom han skal stå på scenen 22. juli.

- Vi vet ikke når det eventuelt skjer noe, og er forberedt på å få en bekreftelse så sent som søndag, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer