Hevnen er søt

Aqua-Lene er oppgitt over skriveriene om hennes kjærlighetsliv. I går tok Norges største superstjerne hevn og lamslo pressekorpset med følgende melding: - Jeg er forlovet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Selv om Ramnes-jenta Lene Nystrøm (24) var helt uforberedt på Aquas eventyrlige suksess, er hun etter et års tid i rampelyset ikke lenger uforberedt på all oppmerksomheten rundt hennes person. Tvert imot. For Lene går det nå sport i å leke med pressen.

- Det er jo god underholdning å lese og høre om hva jeg gjorde dagen i forveien, da, smiler den profesjonelle popstjernen overfor Dagbladet.

Ny kjæreste?

Hun bekrefter at hun kan bli lei av ryktene om hennes privatliv, men hun og de tre andre i Aqua er i dag grundig forberedt på alle mulige spørsmål. På gårsdagens pressekonferanse var det Lene som tok føringen og «hevnet» seg.

- Et dansk sladderblad skriver i dag om deg og en ny kjæreste?

- Er det sant? Er vi i gang igjen, René?

- Ja, vi er faktisk sammen igjen, kommer det kontant fra René Diff, DJ-en som har bodd fem år i Norge, og som etter møtet - og et forhold - med Lene, har blitt verdensstjerne.

- Okay, det er jo dere som påstår dette her, sier en litt tilbakeholden Lene, og fortsetter: - Har jeg noen gang vært sammen med Morten, eller hva? Hæ? Jeg spør dere om det? Det er jo dere som har satt det i gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer