Heyerdahl fortsetter

Styret i Dagblad-eier Berner Gruppen konstituert for to nye år. Redaksjonsklubben mener Jens P. Heyerdahl må bryte tausheten.

FÅR KRITIKK: På gereralforsamlingen i forrige uke, ba Dagbladets Stiftelse styreleder i Berner Gruppen, Jens P. Heyerdahl, om å gå av. Til høyre Dagblad-redaktør Anne Aasheim. Foto: Torbjørn Grønning
FÅR KRITIKK: På gereralforsamlingen i forrige uke, ba Dagbladets Stiftelse styreleder i Berner Gruppen, Jens P. Heyerdahl, om å gå av. Til høyre Dagblad-redaktør Anne Aasheim. Foto: Torbjørn Grønning Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Etter styremøtet i Berner Gruppen i dag er det klart: Jens P. Heyerdahl fulgte ikke råd om å trekke seg som styreleder.

- Jeg kan ikke si at jeg er så veldig overrasket, sier Eivind Smith i Dagbladets Stiftelse.

Det var på generalforsamlingen til Berner Gruppen i forrige uke at Smith gikk hardt ut mot hovedeier Jens P. Heyerdahl. Smith er også leder av valgkomiteen i Berner Gruppen.

Heyerdahl ble bedt om å trekke seg som styreleder, og styret i Berner Gruppen fikk klar beskjed om å velge en annen. Bakgrunnen er Berner Gruppens omstridte kjøp av Heyerdahls eget ridehus. Smith mener salget har hatt negativ betydning for omdømmet til avisa Dagbladet.

Salget er blant annet blitt slaktet av BI-professor Øyvind Bøhren.

Fortsetter

Nå er det klart at Jens P. Heyerdahl fortsetter som styreleder. Dette var avgjort allerede før styret i Berner Gruppen kom sammen i dag. Hele det eksisterende styret er konstituert for to nye år.

Eivind Smith fastholder hvorfor han mener Heyerdahl burde vært skiftet ut.

 - Det ville gjort det mulig å avdempe og til dels forebygge de problemene som denne situasjonen har skapt for avisen, sier Smith.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer