Heyerdahl ny Dagblad-formann

Jens P. Heyerdahl dy. er valgt til ny styreformann i Dagbladet. Han er også en av avisas største eiere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter dagens generalforsamling i Avishuset Dagbladet AS ble den tidligere Orkla-toppen Jens P. Heyerdahl utpekt som ny styreformann. Han har vært medlem av styret det siste året, og har også tidligere på 90-tallet sittet i Dagblad-styret.

Han avløser Terje Thon (58) som har vært styreformann i Dagbladet de siste åtte årene. Før det satt han ett år som styremedlem, posisjon han nå går tilbake til. Alle de andre aksjonærvalgte styremedlemmene tok gjenvalg.

Under generalforsamlingen tok Thon ordet og sa at det var på tide å la nye krefter og friskt blod få slippe til i styret.

- Det har vært en spennende, givende periode og jeg føler at styret har fungert bra. Men det har vært tungt og slitsomt til tider, spesielt når man har gjennomført nødvendige forandringer og få til tilhørende resultater.

Han framhevet i talen at arbeidet i styret har utviklet seg bedre i det siste, og at både redaksjonen og administrasjonen har lyktes godt på de fleste områder.

I mars i år forlot Jens P. Heyerdahl Orkla, som han ledet i flere tiår og bygget opp til å bli en stor internasjonal milliardbedrift. Heyerdahl kontrollerere nesten 30 prosent av aksjene i Avishuset Dagbladet AS.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer