NY FILM: Disney-musikalen «High School Musical» får en fjerde film. Her med skuespillerne som hadde hovedrollene i de tre første, Zac Efron og Vanessa Hudgens. Foto: Reuters / NTB Scanpix
NY FILM: Disney-musikalen «High School Musical» får en fjerde film. Her med skuespillerne som hadde hovedrollene i de tre første, Zac Efron og Vanessa Hudgens. Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

«High School Musical» gjenoppstår

Trolig med nye skuespillere.

(Dagbladet): Åtte år etter at den siste filmen i «High School Musical»-serien kom ut er det igjen duket for musikk, dans og drama med Wildcats. Det melder det amerikanske nettstedet Eonline.com.

Tirsdag annonserte Disneys president, Gary Marsh, at det kommer en oppfølger: High School Musical 4.

- «High School Musical» er en del av Disneys DNA. Det symboliserer alt vi står for, sier han i en uttalelse.

Nye låter Ifølge pressemeldinga vil den fjerde filmen introdusere oss for nye sanger og sportsinteresserte East High Wildcats.

I tillegg skal vi bli kjent med den rivaliserende skolen West High Knights.

Marsh forteller at de for tiden leter etter nye stjerner til å spille i den nye filmen.

- Vi er ekstremt glade for å annonsere at vi tar opp arven. Dette er «The start of something new», og vi leter på etter en ny klasse East High Wildcats som skal spille i den fjerde filmen, uttalte han.

Kan bli nye skuespillere Ifølge nettstedet skal Jeffrey Hornaday regissere den nye filmen. Med seg på laget har han Peter Barsocchini og Dan Berendsen som manusforfattere. Alle har jobbet med Disney produksjoner tildigere.

Den første filmen om High School Musikal hadde premiere i 2006. Med store stjerner som Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale og Zac Efron ble filmen raskt en populær film for Disney elskere.

Det er ikke kjent om vi får et gjensyn med skuespillerne fra de første filmene. Det er heller ikke kjent når filmen har premiere.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram