Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hilary tjener til husleia

Å kalle «The Core» en kalkun er nesten en fornærmelse mot dette velsmakende dyret.

Jon Amiel leverer en slags omvendt «Armageddon» - herværende fartøy med navnet «Vergil» farer ikke ut i rommet, men inn til jordas kjerne, som har sluttet å rotere. Ja da, og dermed svinner det elektromagnetiske feltet rundt kloden, hvorpå endedagen bare er måneder unna.

Blant heltene som drar inn i planeten for å sette kreftene i sving igjen med bomber: Tidligere Oscar-vinner Hilary Swank, samt antatt oppegående folk som Aaron Eckhart og Stanley Tucci. De kan lite annet enn å styre sitt skip og for eksempel rope «hold ut!» med jevne mellomrom. Samt snakke om ditt og datt, sperre øynene opp og utbryte «Oj! hva er det?» «Det er diamanter!» «Nææ!» Sånn omtrent.

Iblant ser et par av de involverte ut til å bite seg i tunga for å holde det gående uten ufrivillige latterbrudd, men de har jo mange eksplosjoner til å overdøve tilbakeholdt fnising. Etter over to timer venter vi nesten at kamera skal zoome ut og en regiassistent dukke opp med en plakat: «Just kidding!»

Så skjedde ikke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media