Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hilde er klar for Broen

- Jeg tror dette, akkurat nå, er et tidspunkt som er optimalt for å skape noe.

- LIKER Å STUPE: Hilde Sandvik slutter som kulturredaktør i Bergens Tiende etter ti år for å jobbe med en digital plattform for skandinavisk politikk, kultur og debatt. - Jeg liker å stupe, sier hun om jobbyttet. Foto: Tor Høvik / Bergens Tidende
- LIKER Å STUPE: Hilde Sandvik slutter som kulturredaktør i Bergens Tiende etter ti år for å jobbe med en digital plattform for skandinavisk politikk, kultur og debatt. - Jeg liker å stupe, sier hun om jobbyttet. Foto: Tor Høvik / Bergens Tidende Vis mer

- Hei, Hilde..

- Hei, du, et øyeblikk. Jeg er på vei til frisøren for å dolle meg før en nyttårskonsert. Jeg skal være konferansier. Også finner jeg ikke skoene. Herlighet! Jeg må snakke med deg mens jeg springer og er litt andpusten. Sånn!

- Etter nesten ti år som debattredaktør i Bergens Tidende, tar du sluttpakke. Du sier at du lenge har drømt om å lage en digital plattform for skandinavisk politikk, kultur og debatt. Hva er det for en drøm?

- Norden er fremtiden. Slik er det med den saken. Næringslivet har skjønt det. Men jeg er jo en Skandinavia-nerd. Jeg ble debattredaktør i BT samtidig som det smalt i København første gang. Jeg startet parallelt med karikaturkrisen og ble veldig opptatt av den danske offentligheten etter 2006. Men jeg har lest svenske og danske aviser siden jeg var student.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?