Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hilde Hummelvoll gjør comeback

Tilbake som programleder, men denne gangen på radio.

NY SOMMERJOBB: Hilde Hummelvoll skal lose Radio Vinyls lyttere gjennom sommeren.  Foto Hans Arne Vedlog  / Dagbladet
NY SOMMERJOBB: Hilde Hummelvoll skal lose Radio Vinyls lyttere gjennom sommeren. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Tidligere NRK-profil Hilde Hummelvoll gjør offentlig comeback som radiovert på Radio Vinyl, melder Medier24.

Hummelvoll var tilknyttet NRK fra 1986 til 2012 og ledet flere kjente programmer. Hun sluttet for å jobbe som videregåendelærer.

Nå skal hun snakke på radio og spille låter gjennom sommeren. Verten har planer om å dra fram låter fra egen ungdomstid, ifølge Medier24.

På NRK ledet Hummelvoll blant annet programmer som «Forandring fryder», «Dyrisk» og «Kaoskontroll». Hun var også programleder for «Kvelden før kvelden» og «Sommeråpent» i en årrekke.

Hummelvoll sa selv opp i NRK tilbake i 2012.

-Jeg er utdannet lærer, jobbet som det i åtte måneder, og tenkte: Dette gidder jeg ikke. Men nå, da jeg så hvor glade mine tenåringsbarn ble når de en sjelden gang fikk ros på skolen, tenkte jeg at jeg ville bli den læreren som kunne få tenåringer til lyse opp. Dessuten, i den grad jeg er god på noe, så må det være formidling, uttalte hun til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!