Hils på «Mariann Rosa»

Surferosa er oppløst. Noen går solo med nytt navn.

VEST ER BEST: Stryningen Mariann Thomassen relanseres som Mariann Rosa og poserer foran umiskjennelig vestlandsnatur på de nye promobildene. Foto: Foto: Rut Helen Gjevert & Agneta Burnett
VEST ER BEST: Stryningen Mariann Thomassen relanseres som Mariann Rosa og poserer foran umiskjennelig vestlandsnatur på de nye promobildene. Foto: Foto: Rut Helen Gjevert & Agneta Burnett Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bandet Surferosa er historie. Men vokalist Mariann Thomassen (32) satser som soloartist under navnet «Mariann Rosa».

Nå jobber hun med sitt første album.

I morgen debuterer hun på Universitetsplassen, der hun skal synge den kommende singelen «Download My Kisses» for Ski VM-publikummet.

Bowie-inspirert - De musikalske inspirasjonskildene til prosjektet er blant annet Grace Jones, The Clash og David Bowie, mikset med forskjellig popmusikk og popkultur fra de siste tredve årene, sier stryningen i en pressemelding.

Ifølge den samme pressemeldinga har bandet hun har fronta siden år 2000, vært oppløst siden 2009 - året de deltok i Melodi Grand Prix.

- Trengte en pause Dette bekrefter gitarist Kjetil Wevling overfor Dagbladet.

- Vi trengte en pause. Vi har ingen planer om å gjøre noe sammen igjen, sier han, og understreker samtidig at han ikke utelukker gjenforening en gang i framtida.

Bandet ga ut til sammen tre album, hadde flere radiohits og turnerte blant annet sammen med The Killers, The Ark og The Sounds.

SOLO OGSÅ PRIVAT: Daniel Franck og Mariann Thomassen var et av landets høyest profilerte kjendispar. I fjor tok forholdet slutt. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
SOLO OGSÅ PRIVAT: Daniel Franck og Mariann Thomassen var et av landets høyest profilerte kjendispar. I fjor tok forholdet slutt. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer