«Maskorama»:

Hint for hint

Teoriene om hvem som skjuler seg bak maskene i NRKs nye lørdagssatsing «Maskorama» er mange. Her får du hintene som har kommet så langt, og panelets teorier.

«MASKORAMA»: I «Maskorama» 7. november fikk vi svaret på hvem som gjemte seg inni «Gaupa». Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Siden premieren på «Maskorama», NRKs nye lørdagsunderholdning, har det norske folk kommet med stadig villere teorier om hvem som befinner seg bak maskene. Hver uke fram til 12. desember skal det bli avslørt hvem de maskerte kjendisene er. Her er oppsummeringen av hintene og opptredenene.

«Elgen»

Episode 1

«Elgen» var første deltaker ut i premieren av «Maskorama». «Elgen» betegner seg som en tam og sosial elg som elsker å danse.

Statsministeren har sagt at hun skulle ønske seg «Elgens» selvtillit. Betegner seg selv som livsnyter og som er med på alt som er gøy.

På premieren synger «Elgen» «Get up (I feel like being a) sex machine» av James Brown.

Panelet bestående av Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm, skal etter hver opptreden gjette hvem som skjuler seg bak masken. Jan Thomas sto mellom Stian Blipp, Morten Ramm og Herman Flesvig. Til slutt endte han opp med at det var Stian Blipp som skjulte seg bak «Elgen». Nicolay Ramm gjettet artisten «Tix» mens Marion Ravn trodde det var tidligere fotballspiller Jan Gunnar Solli.

Episode 2

I andre episode synger «Elgen» «Roses» av Outkast. Som hint sier «Elgen» at vedkommende har gått sine egne veier, men også lært mye av andres. I innslaget spiller «Elgen» fotball, og sier at hen flere ganger har tatt ansvar for musikken og vært på dansegulvet med godt humør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.