Meghan Markle i «Suits»:

Hinter om Markles «Suits»-exit bare måneder før bryllupet

Både Meghan Markle og TV-kjæresten skal ut av serien.

SISTE SESONG: Denne sesongen blir den siste for skuespiller Meghan Markle, som spiller Rachel i serien. Video: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Om knappe to måneder gifter den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) seg med britiske prins Harry (33).

Tidligere har det lenge blitt spekulert i hvordan ekteskapet til prinsen vil påvirke Markles skuespillerkarriere, og hennes rolle som Rachel Zane i suksesserien «Suits».

I november ble det imidlertid kjent at 36-åringen hadde valgt å si opp jobben i serien, og en forlovelse mellom henne og Harry ble annonsert.

- Dør ikke

Likevel ble det bekreftet at den kommende bruden ville ta plass i siste halvdel av sesong sju, noe som gir fansen en ordentlig mulighet til å ta farvel med rollen hennes. Også hennes tv-kjæreste Mike Ross, spilt av Patrick J. Adams, forlater «Suits» etter endt sesong.

Det spekuleres derfor i hvordan de to skal skrives ut av programmet, og til tross for at det er et stort nederlag å måtte ta farvel med dem, er fansen lettet over at de trolig ikke dør, noe som ofte skjer.

Saken fortsetter nedenfor.

Produsent Aaron Korsh belaget seg allerede på å måtte få klar en plan b, da forholdet mellom Meghan og Harry raskt ble mer seriøst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer