Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hip-hopere dropper Quart

Hip-hoperne har blitt allergiske mot Quart. Nå avlyser enda flere ordakrobater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere har det blitt kjent at new yorkeren Nas, også kjent som Nasty Nas, Nas Escobar og Nastradamus, ikke kunne ta turen til årets musikkfest i Kristiansand. Den feterte hiphoperen oppgav ikke noen spesiell grunn til avlysningen, men foretrakk altsåå avvikle ferien sin i statene.

Toffen og Quart mistet ikke motet av den grunn, og booket inn superstjerna Eve som erstatning. Eve debuterte i 1998 med plata «Let There Be Eve...Ruff Ryders\' First Lady», før hun fulgte opp med «Eve-Olution» i fjor.

Suksess på et område i USA betyr ofte at en søker suksess også på andre områder, og Eve er intet unntak. En filminnspilling hvor Eve medvirker måtte flyttes, og da kræsjet plutselig innspillingen med konserten på Quart.

Bra erstatning

Det er likevel mulig at Eves høflige thanks, but no thanks blir et større hell enn uhellet. Nas-fansen er sikkert fornøyd med at erstatningen for erstatningen blir de to Bronx-gutta i Clipse, Malice (Gene Thornton) og Pusha T (Terrence Thornton).

Clipse har holdt til i Virginia siden åttitallet, rapstaten som har produsert meritterte rappere og produsenter som Missy Elliot, Timbaland og Teddy Reilly.

De har foreløpig bare gitt ut én cd, «Lord Willin\'», men har et utall gjesteopptredener bak seg, blant annet med Backstreet Boys, Jermaine Dupri og Nelly Furtado.

Astmasyk Sean Paul?

Også DJen Sean Paul har meldt avbud.

Ifølge Quart-festivalens egne hjemmesider har det ikke vært bare-bare å få Sean Paul til å si ja til festivalen i utgangspunktet. Da han fikk høre at flyet hans måtte mellomlande flere ganger på vei fram og tilbake til Norge ble det litt småsutring i andre enden av telefonen. For å tilfredsstille rapperen og fansen ble derfor et direktefly stilt til Sean Pauls disposisjon.

Sean Paul takket likevel nei med den offisielle begrunnelsen «astma-syk». Den egentlige grunnen til at rapperen ikke kommer til Sørlandet får vi sannsynligvis aldri vite.

JA TAKK: Superduoen Clipse feiger ikke ut, og kommer til Quart.
NEI TAKK: Sean Paul kommer ikke til Quart.