Hiphop-kveld i «Stjernekamp»

Les anmeldelsene her.

YO!: Deltakerne prøver seg som rapstjerner på «Stjernekamp». Kveldens startskudd var Celine Helgemo med sin tolkning av «Turn Up The Life». Foto: Julia Naglestad/NRK
YO!: Deltakerne prøver seg som rapstjerner på «Stjernekamp». Kveldens startskudd var Celine Helgemo med sin tolkning av «Turn Up The Life». Foto: Julia Naglestad/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HIPHOP-KAMP: Sist uke var det Øystein Wiik som ble sendt hjem fra «Stjernekamp» - noe som var naturlig da operastrupen hans var utilpass i de fleste sjangre han prøvde seg på.

I kveld kan samtlige av de gjenværende deltagerne skilte med «Je Suis Øystein Wiik»-plakatene, for stjernekjemperne farer ut i de mest uvante sjangertrakter i kveld, med låter som «Candy Shop» av 50 Cent, «Ms. Jackson» av Outkast og hele Norges «Styggen På Ryggen».

Det er sjelden pute-tv kommer så forhåndsannonsert som når «Stjernekamp» går i gang med hiphop-kvelden - ytterligere understreket av den kleine medley-en av «Rapper's Delight» og «Good Times» som åpner programmet.

Men kveldens første solo-forsøk er...

Celine Helgemo «Turn Up The Life» av Lido

Ikke et dumt låtvalg, dette her. En gladlåt med en hau tekniske hindere til å imponere - om hun kommer seg helskinnet gjennom.

Lido synger ofte partier i versene sine og på disse partiene passer den hese stemmen til Celine ypperlig. Men hun faller fort i Iggy Azaleas uforståelige «HÆ?»-territorie i double-time-partiene i andreverset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.