Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hiphopens showmenn

En av forskjellen på å gjøre egne konserter og på å spille på festivaler, er lengden. Det hadde ikke Klovner I Kamp innsett da de la ut på sine lange, tildels morsomme - tildels plaprete dialoger mellom sangene.

Før man hadde rukket å si pisspreik var de tilmålte 45 minuttene brukt opp. Men før det rakk landets mestselgende morsmålsrappere å vise at de har blitt showmenn og liveartister av rang i løpet av de siste to årene.

Bandets drivende og oppstemte låter ble umiddelbare publikumsfavoritter. Aslak «Alis» Hartvigsen og Espen «Dane» Selvig kan å håndtere en forsamling, og festen ble bare bedre da gjesterapperne Doktor S. og Apollo også dukket opp.

Gårsdagens første artist i Bendiksbukta, Grimstad-gutten Salvador Weishaupt, har en lengere vei å gå. Han er en dyktig rapper, men ble for stillestående. Hans medbrakte, chilenske breakdancer hadde heller ikke helt dagen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling