<strong>HISTORIEFORTELLING:</strong> First House-partner Morten Wetland har de siste to ukene vært i hardt vær. «Ifølge dem selv er det pr-bransjen som forteller historien om det moderne Norge», skriver artikkelforfatteren. Foto: Christian Roth Christensen
HISTORIEFORTELLING: First House-partner Morten Wetland har de siste to ukene vært i hardt vær. «Ifølge dem selv er det pr-bransjen som forteller historien om det moderne Norge», skriver artikkelforfatteren. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

«Historien» om Norge

Forfatterene har plassert seg på sidelinjen. Nå er det PR-bransjen som har regien på fortellingen om Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dikterne er «verdens ukjente lovmakere», skriver den britiske poeten Shelley. I essayet «Til forsvar for diktekunsten» forestiller han seg at forfatterne observerer og beskriver den menneskelige tilstand så presist at litteraturen deres kan forandre leserens hjerter. Disse leserne, deg og meg, forandrer så våre lover, eller kanskje rettere: krever våre lover forandret.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer