Historiens løp

Når det kommer til bilspill, er det vanligvis ikke slik at det er historien som driver spillet forover. Men slik er det altså her, i Toca Race Driver . Du er Ryan McKane, har høyoktan i åra, og har hele livet levd i skyggen av din eldre bror.

Når racing-legenden McKane senior ender sitt liv i et hav av flammer under et løp, er det bare én måte å hedre hans navn på- nemlig å bli verdensmester. Misforstå ikke: Historien er bare rammen av spillet. For det er et bilspill, dette, og et pokker så godt et også. Innimellom er det riktignok noe å utsette på grafikken, men når styringen sitter og banene blir velkjente, er det i hvert fall ikke du som skal hindre Ryan McKane i å nå hans mål om ære og berømmelse.

Under selve løpene hører du pent lite annet enn lyden av motor og den slags- godt er det- men ellers i spillet er det en imponerende rekke av artister som bidrar, blant annet Ash, Al Green, Ozzy, Thin Lizzy og Lynyrd Skynyrd. Og når spillet i tillegg legger opp til mye nærkontakt mellom bilene, ja, da er det bound to be fun