<strong>EVENTYRLIG:</strong> «Track of Horns» viser Tori Wrånes’ ambisjon og eventyrlighet som kunstner til fulle. Videoen tar utgangspunkt i en performance i et skitrekk i Italia, og inkluderer troll med blåseinstrumenter og kyr med bjeller stemt etter tolvtoneskalaen, og Wrånes selv hengende og syngende i et tre. Foto: Jochen Unterhofer
EVENTYRLIG: «Track of Horns» viser Tori Wrånes’ ambisjon og eventyrlighet som kunstner til fulle. Videoen tar utgangspunkt i en performance i et skitrekk i Italia, og inkluderer troll med blåseinstrumenter og kyr med bjeller stemt etter tolvtoneskalaen, og Wrånes selv hengende og syngende i et tre. Foto: Jochen Unterhofer Vis mer

Arkitektur og kunst:

Hit kan du dra for å boltre deg i spektakulær og opplevelsesfylt kunst

Tori Wrånes har gjort Museet for samtidskunst til buken på et pustende dyr, mens Carsten Höller har omdøpt Henie Onstad Kunstsenter til et sanatorium.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Henie Onstad Kunstsenter er omdannet til helbredsinstitusjon, og Museet for samtidskunst har blitt til buken til et pustende dyr, i to av de mest spektakulære og totalomsluttende utstillingene i Norge på lang tid.

På Høvikodden har den belgiske, internasjonalt kjente kunstneren Carsten Höller endevendt hele kunstsenteret, og offisielt omdøpt det til sanatorium – til og med logoen er for anledningen omformet.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer