Hit-suksess

Storshowet HitAwards i Oslo Spektrum lørdag 29. august er forlengst utsolgt. Nå ser det ut til at alle som ikke har skaffet seg billetter til det direktesendte TV-showet, har gått til innkjøp av plata Hit & Dance.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uken passerte samlealbumet 50.000 eksemplarer og har rast inn på 2. plass på VG-lista. De 7.500 billettene til det som betegnes som årets mest spennende musikkshow ble revet bort i løpet av to uker. Trolig har det sammenheng med at artister som Espen Lind, Coolio, The Tuesdays, Eros Ramazotti, Ace of Base, D'Sound, Natalie Imbruglia, Cleopatra og Babel Fish skal opptre eller dele ut priser.

Det deles ut priser i ni kategorier: årets internasjonale gruppe, årets internasjonale kvinnelige artist, årets norske mannlige artist, årets internasjonale mannlige artist, årets norske gruppe, årets norske kvinnelige artist, årets nykommer, årets hit og årets artist. Sistnevnte prisvinner kåres etter en telefonavstemning på direkten i TV2s overføring.

Evigunge Jahn Teigen og Hit40-listas programleder på TV2, Gunilla Holm, leder årets show. Det er første gang HitAwards blir arrangert, men med den ov erveldende oppslutningen har arrangørene allerede booket inn ny dato for neste års show.

Hit Awards-showet arrangeres av Dagbladet, P4 og TV2.

Nachspiel

Straks showet i Oslo spektrum er over, blir det arrangert konsert med blant annet rapperen Coolio i Sentrum scene. Billetter til dette showet koster kroner 200 og er forbeholdt de som allerede har sikret seg billetter til HitAwards-showet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer