Hit-suksess

Storshowet HitAwards i Oslo Spektrum lørdag 29. august er forlengst utsolgt. Nå ser det ut til at alle som ikke har skaffet seg billetter til det direktesendte TV-showet, har gått til innkjøp av plata Hit & Dance.

Denne uken passerte samlealbumet 50.000 eksemplarer og har rast inn på 2. plass på VG-lista. De 7.500 billettene til det som betegnes som årets mest spennende musikkshow ble revet bort i løpet av to uker. Trolig har det sammenheng med at artister som Espen Lind, Coolio, The Tuesdays, Eros Ramazotti, Ace of Base, D'Sound, Natalie Imbruglia, Cleopatra og Babel Fish skal opptre eller dele ut priser.

Det deles ut priser i ni kategorier: årets internasjonale gruppe, årets internasjonale kvinnelige artist, årets norske mannlige artist, årets internasjonale mannlige artist, årets norske gruppe, årets norske kvinnelige artist, årets nykommer, årets hit og årets artist. Sistnevnte prisvinner kåres etter en telefonavstemning på direkten i TV2s overføring.

Evigunge Jahn Teigen og Hit40-listas programleder på TV2, Gunilla Holm, leder årets show. Det er første gang HitAwards blir arrangert, men med den ov erveldende oppslutningen har arrangørene allerede booket inn ny dato for neste års show.

Hit Awards-showet arrangeres av Dagbladet, P4 og TV2.

Nachspiel

Straks showet i Oslo spektrum er over, blir det arrangert konsert med blant annet rapperen Coolio i Sentrum scene. Billetter til dette showet koster kroner 200 og er forbeholdt de som allerede har sikret seg billetter til HitAwards-showet.

Ved siden av konsert med Coolio - best kjent for singelen 'Gangsta's Paradise' - blir det opptredener av Lutricia McNeal, norske Bløff og ex-Diva, Helen Sommer.

Konsertene og festen i nyoppussede Sentrum Scene har en kapasitet på ca. 1500 mennesker.

<B>COOLIO:</B> Harlems egen Coolio kommer til Hit Awards 29. august.