Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hivju bekrefter mulig «Game of Thrones»-rolle

- Ryktet er blitt sant.

NY ROLLE?: Norske Kristofer Hivju forteller at han er aktuell for en rolle i populære «Game of Thrones». Foto: Ole Morten Melgård
NY ROLLE?: Norske Kristofer Hivju forteller at han er aktuell for en rolle i populære «Game of Thrones». Foto: Ole Morten Melgård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den norske skuespilleren Kristofer Hivju (33) er godt på vei inn i Hollywood.

Trønderen hadde en rolle i nyinnspillingen av «The Thing», og snart er han å se i en av rollene i M. Night Shyamalans kommende film «After Earth» sammen med blant andre Will Smith.

Nå forteller han at han også er aktuell for en rolle i tredje sesong av den populære tv-serien «Game of Thrones».

Usanne rykter Dagbladet har tidligere skrevet at nordmannen har vært aktuell for en rolle, og i kveldens «Lindmo»-episode bekreftet Hivju det selv.

- Da disse amerikanske nettstedene begynte å skrive om det, var det ikke noe i de ryktene, sier Hivju.

Hivju hadde imidlertid vært inne med et bilde, i likhet med mange andre, men utover det var han ikke særlig nær ved å få rollen.

- De var kjempebegeistret Ryktene som begynte å svirre skulle imidlertid vise seg å være starten på noe godt for nordmannen.

- Men etter hvert som de ryktene fortsatte å rullere, ble vel de som castet interessert i å finne ut «hvem er egentlig denne fyren?». Så pusha agenten min på det her, så fikk jeg plutselig audition, og den gjorde jeg i går. Og for to timer siden ringte de meg og var kjempebegeistret og ville ha meg videre. Så nå er plutselig ryktet blitt sant, sier Hivju i «Lindmo».

Dersom Hivju får rollen, er han ikke den første nordmannen som får prøve seg i serien. Fra før av har nemlig Amrita Acharya fra Tromsø en liten rolle.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!