Hivju bekrefter mulig «Game of Thrones»-rolle

- Ryktet er blitt sant.

NY ROLLE?: Norske Kristofer Hivju forteller at han er aktuell for en rolle i populære «Game of Thrones». Foto: Ole Morten Melgård
NY ROLLE?: Norske Kristofer Hivju forteller at han er aktuell for en rolle i populære «Game of Thrones». Foto: Ole Morten Melgård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske skuespilleren Kristofer Hivju (33) er godt på vei inn i Hollywood.

Trønderen hadde en rolle i nyinnspillingen av «The Thing», og snart er han å se i en av rollene i M. Night Shyamalans kommende film «After Earth» sammen med blant andre Will Smith.

Nå forteller han at han også er aktuell for en rolle i tredje sesong av den populære tv-serien «Game of Thrones».

Usanne rykter Dagbladet har tidligere skrevet at nordmannen har vært aktuell for en rolle, og i kveldens «Lindmo»-episode bekreftet Hivju det selv.

- Da disse amerikanske nettstedene begynte å skrive om det, var det ikke noe i de ryktene, sier Hivju.

Hivju hadde imidlertid vært inne med et bilde, i likhet med mange andre, men utover det var han ikke særlig nær ved å få rollen.

- De var kjempebegeistret Ryktene som begynte å svirre skulle imidlertid vise seg å være starten på noe godt for nordmannen.

- Men etter hvert som de ryktene fortsatte å rullere, ble vel de som castet interessert i å finne ut «hvem er egentlig denne fyren?». Så pusha agenten min på det her, så fikk jeg plutselig audition, og den gjorde jeg i går. Og for to timer siden ringte de meg og var kjempebegeistret og ville ha meg videre. Så nå er plutselig ryktet blitt sant, sier Hivju i «Lindmo».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer