BLODIG: Episode 9 i sesong 6 av Game of Thrones har fått navnet «Battle of the Bastards». Se traileren her. Video: HBO Vis mer

Hivju kommenterer romansryktene mellom Tormund og Brienne: - Jeg er den feminine

Fanart om Game of Thrones-krigerne tar av i sosiale medier. 

(Dagbladet): Mandag ble den niende og mye omtalte episoden av vårens sesong av Game of Thrones sluppet (se traileren til episoden i toppen av denne saken) .

Episoden har fått navnet «Battle of the Bastards», og fans over hele verden venter spent på det som skal være det største slaget i tv-seriens historie.

En annen ting fansen er spent på, er forholdet mellom slosskjempen Tormund Giantsbane fra The North og den kvinnelige krigeren Brienne of Tarth.

De to krigerske karakterene har møtt hverandre i flere av vårens episoder, og mange fans har spekulert på om det kommer til å bli en romanse mellom de to. Spekulasjonene startet etter at Tormund kastet mange, lange blikk etter Brienne.

Folk over hele verden har latt seg inspirere, vært kreative i photoshop og laget de villeste billed-kollasjene av de to GOT-karakterene.

Hivju kommenterer

Nå kommenterer også norske Kristofer Hivju, som spiller Tormund i suksesserien, de mange romansespekulasjonene.

- Det morsomme med disse rollefigurene er at forholdet fungerer begge veier, om du vil bytte om på kjønnene. Han kan holde henne, eller hun kan holde ham, sier Hivju til Vulture, og legger til:

- Om man får disse to figurene sammen, vet man ikke hvem som ville vært den mest maskuline av de to. På noen måter føler jeg meg som den feminine delen av dette forholdet. Det er toppen av frigjøring!

Hva med Jamie-Brienne?

Den hardbarka fansen har imidlertid ikke lenger like stor tro på Briemund, navnet som drømmeparet Brienne-Tormund har fått på nett.

Mange spår nemlig at Jamie Lannister kan kapre det krigerske hjertet til Brienne.

I forrige episode møttes Brienne og Jamie Lannister for første gang etter at han ga henne «Oathkeeper»-sverdet, og sendte henne ut for å oppfylle løftet de begge hadde gitt til Catelyn Stark, om å finne og redde døtrene hennes.

Flere kommenterer nå spenningen mellom disse to karakterene.

Den siste uka har flere fans laget billedkollasjer som viser et trekantdrama med de tre.

Hivju kommer imidlertid med sitt drømmesenario i Vulture-intervjuet.

- Vi bør lage en egen Internett-serie om Brienne og Tormund og deres liv sammen. Vi trenger vår eget show. Hvis begge to kommer ut av denne sesongen i live, jeg er for det.