ÅPNER DØRER: «The Thing» har vært en døråpner for Kristofer Hivju. Nå er inkludert i de amerikanske managmentetbyrået Station Three Foto: Eirik Haldberg
ÅPNER DØRER: «The Thing» har vært en døråpner for Kristofer Hivju. Nå er inkludert i de amerikanske managmentetbyrået Station Three Foto: Eirik HaldbergVis mer

Hivju til Hollywood

Kristofer Hivju kan få en rolle i den nye «Die Hard 5».

Hollywood-managment har singert Kristofer Hivju etter «The Thing».

The amerikanske managmentetbyrået Station Three har tatt Kristofer Hivju, som spiller i Hollywoodfilmen «The Thing», inn i sin stall.

Det melder Bård Eion Flaen i UIP Norway.

Ridley Scott Station Three arbeider nå aktivt for å skaffe ham auditions i store prosjekter.

Hivju er for øyeblikket under vurdering for en rolle i «Die Hard 5» og en TV-serie med navn «Camo», som produseres av Ridley Scott.
 
Kristofer Hivju har en av de norske rollene i Hollywood-filmen «The Thing», som for tiden går på norske kinoer.

Hektisk for Hivju Filmen har hittil spilt inn 19 millioner dollar på verdensbasis, og er sett av 33 000 nordmenn.

Hivju er snart aktuell i den norske spillefilmen «Verden venter», og har tidligere blant annet medvirket i filmen «Rovdyr» og tv-seriene «Størst av alt», «6 som oss», «Melonas» og «Fox Grønland».
 
Kristofer ble involvert i agentbyrået Panorama Agency etter å ha nådd til siste auditionrunde for en av hovedrollene i HBO- serien «True Blood».

Dansk og amerikansk Byrået har både en dansk og amerikansk avdeling, og en rekke profilerte skuespillere i stallen.

Agentbyråets leder, Lene Seested, har satt Kristofer i kontakt med diverse castere og managment i LA, som han har hatt møter med.

Det ledet fram til en signering med Station Three.