Hjelmelands countryaften

Skuespilleren Bjarte Hjelmeland og hans Cowbiz lover en utpreget sentimental countryaften.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bjarte Hjelmeland & Cowbiz har med seg et repertoar av låter fra Clint Black, Randy Travis, Alan Jackson og sist men ikke minst Hank Williams på Smuget i kveld. Bandet kom til en fuktig kveld en stund tilbake, skal vi tro pressemeldingen.

«For noen år siden satt to kamerater i en brun bar på Torshov i Oslo. Jack (Daniels ) og Jim (Beam ) hadde begynt å virke, og innrømmelsene og betroelsene satt løst. Mot slutten av kvelden, da flaskene var tomme og guttene var fulle, var de enige om at det var to ting som betyde noe; kjærlighet og countrymusikk. Kjærligheten var det mulig å styre, men countrymusikken har man en viss mulighet til å gjøre noe med, og dermed var:

Bjarte Hjelmeland & Cowbiz et faktum.»

Cowbiz består av Bjarte Hjelmeland ( vokal/akk.gitar ), Gunnar Martinsen ( bass ), Henning W. Kemp ( gitarer ), Sveinung Lilleheier ( pedal steel/dobro ), Trond Madsen (trommer ), Hans M. Stensland ( fiolin ) og Anett R. Selfjord ( vokal ).

Men Hjelmeland & biz er ikke alene denne kvelden. Johns Quijote stiller også på scenen. Den forrige skiva til Tom Waits norske brødre, «Forløper», fikk terningkast 4 her i Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer