Hjelp, det er 40 år siden Abba vant med «Waterloo»

Hylles i svensk MGP-finale.

MEN KULE KLÆR HADDE DE:  Det er så lenge siden som 1974 at Abba vant finalen i Brighton 6. april. Fra venstre Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog og Björn Ulvaeus.
MEN KULE KLÆR HADDE DE: Det er så lenge siden som 1974 at Abba vant finalen i Brighton 6. april. Fra venstre Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog og Björn Ulvaeus. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Antrekket og platåskoene fikk alle til å sperre opp øynene den gang.

Noen av oss er kommet i en slik alder av vi faktisk husker 1974.

Noen av oss husker også at vi kranglet intens om hvem som skulle være den yndige, søte og sexy Agnetha Fältskog med den lyse stemmen da Abba slo knockout på verden med «Waterloo».

40 år siden Noen av oss kan faktisk huske at vi dagen etter finalen - det var fint vårvær den søndagen - opptrådte med liv og lyst på naboens gressplen til vinnerlåta, avspilt på min lille kassettspiller med batteri, og med håndtaket på hoppetauet i plast, som særdeles velegnet mikrofon å synge inn i.

Selvsagt ville alle jenter være Agnetha - hun blonde - den gang, og selvsagt var det nærmest umulig å vinne den konkurransen når man ikke var blond fra naturens side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer