BLIR HUN LARA CROFT? Reality-stjerna Kim Kardashian, her under lanseringen av sitt eget parfymemerke. Foto: AP Photo/Peter Kramer/Scanpix
BLIR HUN LARA CROFT? Reality-stjerna Kim Kardashian, her under lanseringen av sitt eget parfymemerke. Foto: AP Photo/Peter Kramer/Scanpix Vis mer

Hjelp, hun kan bli den neste Lara Croft

Reality-stjerna Kim Kardashian.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Det begynner å bli noen år siden Angelina Jolie hadde på seg minimalt med utforskerklær i rollen som Lara Croft sist.

De to «Tomb Raider»-filmene ble laget i 2001 og 2003, og når neste film nå planlegges er det derfor naturlig å se seg rundt etter en ny skuespillerinne.

Ifølge Showbizspy kan definisjonen på 'skuespillerinne' være ganske vid, ettersom realitystjernen Kim Kardashian, skal være i samtaler om å overta rollen.

Kardashian, som er mest berømt for å være berømt, har ingen stor skuespillerbakgrunn, bortsett fra en episode av «CSI: NY» og en pikant hjemmevideo som kom på avveie i 2007.

Ifølge nettsiden skal en eventuell ny «Tomb Raider»-film være av en mer lettbent karakter, rettet mot ungdom og filmet i 3d.

- Dette vil definitivt bli noe helt annet enn Angelinas Lara, sier en kilde.

Kardashian, som for tiden tar skuespillertimer, sa i et intervju i fjor at hun gjerne ville spille i noe mer enn bare reality-serien hennes:

- Det er mye som skjer nå, men skuespill er noe som tiltaler meg. Jeg håper på å gjøre mer tv, og jeg ville virkelig elsket å lage filmer.

<strong>BEGYNNER Å BLI NOEN ÅR SIDEN:</strong> Angelina Jolie som Lara Croft.
BEGYNNER Å BLI NOEN ÅR SIDEN: Angelina Jolie som Lara Croft. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer