HUN ER TLBAKE: De som trodde århundrets skumleste jente døde med VHSen, tar feil. «Rings« er den siste oppfølgeren til «The Ring«. Video: Paramount ... Vis mer

- Hjelp! «The Ring»-videoen er spredd på nettet

Videoen som «tar livet av folk» er tilbake. 

(Dagbladet): Århundrets skumleste jente er tilbake. Skrekkfilmen «The Ring» får en ny oppfølger, «Rings». Dette til tross for at VHS er et døende videoformat.

I filmen fra 2002 ender flere personer opp døde etter å ha sett en skikkelig ekkel VHS av ei mørkhåret jente i en hvit, møkkete kjole som står foran en brønn.

Om ikke videoen er skummel nok i seg selv, kan alt som skjer etterpå holde selv de ivrigste skrekkfilm-tilhengerne våkne om natten.

- Vi trodde «The Ring»-jenta døde med VHSen, skriver Huffington Post.

Der tok de feil. I den nye oppfølgeren «Rings», som ikke må forveksles med oppfølgeren «The Ring 2», er VHSen byttet ut med en digital videofil. Dette har allerede irritert flere.

- Flott, en idiot la «The Ring»-videoen ut på internett, skriver Esquire.

Videre spekulerer nettstedet i hvordan en noen har klart å kopiere et morderisk spøkelse fra analogt format til en mp4-fil. Uansett, i traileren kan vi se noen uheldig ungdommer som ser på filmen i en Youtube-spiller. Hva som så skjer, kan de fleste tenke seg til.

For de som ikke har sett «The RIng», eller rett og slett har glemt alt annet enn den grusomme følelsen den gir deg, handler den altså om en VHS-kassett som tar livet av folk etter sju dager. Alle som ser videoen får en telefon av ei jente som hvisker «seven days».

I løpet av de neste sju dagene opplever de svært uhyggelig ting, før de ender opp døde. Han ene dør faktisk av at jenta kryper ut av TV-skjermen, noe som skremmer ham ihjel.

- Du har savnet henne, har du ikke? Spør Filmweb, som skriver at filmen har premiere på norske kinoer 11. november.

Se traileren øverst i saken. Vi kan garantere at den ikke vil ta livet av deg.