Hjelper Jens i valgkampen

Kurt Nilsen og Jan Fredrik Karlsen feirer 1. mai med Stoltenberg.

ROS: Stemningen var mildt sagt god da manager Jan Fredrik Karlsen (t.v) , Jens Stoltenberg og artist Kurt Nilsen møttes på Statsministerens kontor. - Kurt og jeg er Ap-folk, slår Karlsen fast. I morgen møtes de igjen til 1. mai-arrangement på Slemmestad i Røyken.
ROS: Stemningen var mildt sagt god da manager Jan Fredrik Karlsen (t.v) , Jens Stoltenberg og artist Kurt Nilsen møttes på Statsministerens kontor. - Kurt og jeg er Ap-folk, slår Karlsen fast. I morgen møtes de igjen til 1. mai-arrangement på Slemmestad i Røyken. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):—Vi har fått Jens Stoltenberg til å komme og holde 1. mai-tale. Det er vi veldig stolte av. Det er ikke hverdagskost for oss. Vi vil gjerne hedre våre gamle forfedre. Det at statsministeren vår kommer, er helt fantastisk. Og så skal vi ha en veldig flott konsert på kvelden, sier lederen av 1. mai-komiteen på Slemmestad, Rolf Mulen Karlsen. Ildsjelen er Jan Fredriks far.

Gitarkameratene kommer Til konserten kommer Kurt Nilsen og de andre kompisene i de nye gitarkameratene. Sammen med Espen Lind, Askil Holm og Alejandro Fuentes starter de opp turneen sin samme kveld.

—Det er stas og attpåtil en høydare for meg. De siste seks-sju åra har jeg vært så heldig å få jobbe på hver eneste 1. mai. Dessuten er det den første isdagen, det, sier Kurt Nilsen. Og legger til:

—Jeg må jo si at det blir en spesiell stemning å få spille — og høre talen til Jens Stoltenberg!

—Kurt og jeg har jo sagt at vi er Ap-folk lenge før vi traff Jens. Så jeg føler vel at vi allerede nå har stilt opp i valgkampen. Vi er bare litt tidlig ute, sier Jan Fredrik Karlsen og ler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer