Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hjelper rivalen med nytt program

TV3 satser nok en gang på Hans Olav Thyvold. Mannskapet henter de fra konkurrenten TVNorgessuksessprogram «Mandagsklubben».

«Mandagsklubbens» forfattere, Henrik Elvestad og Eilif Skodvin, skal nå også skrive tekster for TV3s nye talkshowsatsing. Om to uker starter «Sen kveld med Thyvold» med Hans Olav Thyvold som programleder. Elvestad og Skodvin vil fortsette å levere replikker til Silje Stang, Nils Ole Oftebro og Tomas Giertsen. Begge programmene har Lasse Hallstrøm som produsent.

- Helt uproblematisk, sier Henrik Elvestad.
Både Lasse Hallstrøm og manusforfatterne jobber i produksjonsselskapet Rubicon som lager programmene for TVNorge og TV3.

I høst var Thyvold leder for TV3-programmet «Hun og Han». Etter bare en sesong ble programmet tatt av.

- «Mandagsklubben» slo oss. Vi hadde samme sendetid, sier Thyvold, som ikke er redd for gjenbruk av gamle mandagsklubbfraser i sitt show.

- Vi skal være frokost-TV for D-mennesker. Aktuelt, litt seriøst og uforutsigbart. Det eneste vi har felles med «Mandagsklubben» er at vi alle sitter på ræva.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media