Hjem til mor

Tre poeng og sisteplass i Grand Prix gjorde at søndagen ble en real dagen derpå for Norge og Haldor Lægreid. I dag dro han hjem til mor.

Knust Haldor

Norge ute av Grand Prix

Aquas pinlige playback

GPs fargerike fellesskap

Homser for GP

Og vinneren kom fra danskebåten

Tre minutters kraftinnsats sikret ikke Norge Grand Prix-plass neste år. Haldor Lægreid (31) og balladen «On my own» fikk fattige tre poeng, og dermed er Norge ute av dansen i 2002.

Slikt er tungt å svelge. Derfor orket heller ikke 31-årige Haldor å stille opp til intervjuer i dag.

Logan trøstet

Egentlig skulle Haldor ha reist tilbake til Norge i formiddag, men etter jumboplassen i den europeiske sangkonkurransen, forandret han planer.

- Han skal reise hjem til mamma'n sin i Sveige. Han vil ha tid til å slappe av. Han har ikke rukket å treffe familien, selv om de har vært i København, kan Irene Ergun Heiersjø i Sony fortelle.

Selv om den irske Grand Prix-veteranen Johnny Logans trøstende omfavnelse på festen etter finalen sikkert hjalp litt, er Haldor neppe alene om å erfare at noen trøstens ord fra mamma kan varme og styrke selv voksne barnehjerter.

- Vår feil

På festen etter finalen var de fleste, både kommentatorer og folk i musikkbransjen, enige om at Haldor ikke kunne lastes for resultatet, og at det ikke var noe å si på innsatsen hans.

- Det er vel vår feil, sukket en av låtskriverne, Tom-Steinar Hanssen.

Presidenten i Den norske Grand Prix-klubben, Kato Hansen, var noe moderat i sitt skussmål.

- Han hadde for mye sminke og mimikk. Det ble liksom ikke riktig, mente Hansen.

(NTB)

<B>TRØST:</B> Haldor Lægreid fikk trøst av GP-veteranen Johnny Logan i går kveld. I dag er det Haldors mamma som skal oppmuntre 31-åringen.