Hjemmeseier for Zwart

Han kom fra oven og til sine egne. I kveld holdt Harald Zwart Norges-premiere i hjembyen sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liv Tyler og de andre stjernene fra «One night at McCool's» dukket ikke opp. Men det gjorde derimot a-ha og minst halve Fredrikstad. Så kom regissøren selv i helikopter og landet foran Fredrikstad kino. Mottakelsen Harald Zwart fikk i hjembyen var en Hollywood-stjerne verdig. Michael Douglas som også har en rolle i Zwarts film dukket også opp på en måte, idet han snakket til publikum via et video-opptak som ble vist i forkant av filmen.

- Ringen sluttet

- Det er denne premieren jeg har gleda meg mest til, sa han til TV2 i forkant. At Zwart husker hvor han kommer fra, fikk han også vist i filmen ved at en Fredrikstad Fotballklubb-vimpel dukker opp i en scene. Som takk for dette, ble han i kveld utnevnt til æresambassadør av klubben på en utendørsscene i Fredrikstad sentrum.

- Ringen er på en måte sluttet. Det var her jeg så min første film på kino. Det var «Star Wars», sa Zwart til NTB før han gikk inn i kinosalen. Zwart bor i dag i Los Angeles, men til TV2 røper han at han og kona Veslemøy nå er på jakt etter hus i Gamlebyen i Fredrikstad. Likevel er det ikke aktuelt å begynne å filme i Norge ennå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer