Hjemsendt fra USA

USA-turneen til den norske popduoen M2M er avlyst. Og jentene i bandet depper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg er sjokkert og skikkelig lei meg, skriver Marion på nettsida til gruppa.

Hun trekker fram at de har hatt det så artig på turneen.

- Jeg fatter ikke at det er over nå, og jeg er lei meg for at vi mptte avlyse de siste konsertene, skriver hun videre.

Den norske jenteduoen fra Lørenskog har vært oppvarmere for superstjernen Jewel på USAs vestkyst. Ifølge TV 2 sliter jentenes plateselskap Atlantic Records økonomisk, og at dette er grunnen til at turneen avlyses for M2M sin del. Jewel fortsetter på egenhånd uten de norske jentene.

M2M skulle spilt sju konserter til i juli før de skulle tilbake til Norge. Nå har de vært her siden lørdag. Samtidig som USA-oppholdet er over, skriver Marion på sin hjemmeside at hun er glad for å være hjemme med familien sin.

M2M har slitt gjennom hele karrieren. Platelanseringer har blitt utsatt, platesalget har sviktet og støtten fra plateselskapet har til tider sviktet. M2M har så langt kun solgt 100 000 album i USA, og dette er svakt i det store amerikanske markedet.

Marit og Marion i M2M traff hverandre første gang i 1989. De to jentene ble raskt gode venninner, og det tok ikke lang tid før de delte sin interesse for musikk, teater og dans. Etter forskjellige opptredner på norsk fjernsyn og forskjellige show dannet de gruppa M2M. De har siden solgt over 1,5 millioner album på verdensbasis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer