Hjerteknuseren

En mannlig hovedrolle. Et dusin kvinnelige biroller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Premiere på TV3, i kveld kl. 20.30. TV:«Den rette for Tor» er totalt hinsides, men samtidig svært så hverdagslig og tilforlatelig. Denne anmeldelsen er derfor delt i to. Først kommer slakten, deretter hyllesten. Jeg skal forsøke å gjøre de to delene like lange.

Slakten

Til alle dere som ønsker at muslimske fundamentalister skal komme og ødelegge vårt vestlige levesett og fjerne våre dyrebare sekulære verdier: Vi trenger dem ikke, i hvert fall ikke når det handler om likestilling. Vi klarer fint å rive ned et par hundre år med kvinnekamp på egen hånd.

I stedet for 72 jomfruer i paradis, kan Tor Milde velge mellom tolv voksne kvinner innlosjert i en Oslo-villa, mange av dem skilt og med barn i tenåra.

Alle vil de ha Tor. Han er drømmemannen.

Trøsten for arge feminister får være at han hadde litt færre håpefulle enn «Idol»: 200 søkte, 30 kom på audition og 12 slapp inn i haremet.

Milde har valgt seg ut en rådgivende jury bestående av to venner kjent fra «Idol», Tone-Lise Skagefoss og Kåre Magnus Bergh, og en gammel venninne, Aslaug Tveiten Ally.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer