Hjerteslag-vokalisten ble dømt for ran- og ransforsøk: - En spøk som gikk ut av kontroll

Robert Eidevik fant inspirasjon til å jobbe med musikk i fengsel.

LIVSERFARING: Robert Eidevik, vokalist i bandet Hjerteslag, er plateaktuell med albumet «Vannmann 86». I tekstene har han dratt veksler på egen  livserfaring. Foto: Anders Grønneberg
LIVSERFARING: Robert Eidevik, vokalist i bandet Hjerteslag, er plateaktuell med albumet «Vannmann 86». I tekstene har han dratt veksler på egen  livserfaring. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg og en kamerat gjorde noe dumt, som endte med at vi ble dømt for ran og ransforsøk, forteller Robert Eidevik (30).

På utestedet Internasjonalen i Oslo sitter vokalisten i bandet Hjerteslag, og ser ut som en yngre utgave av Joachim Thåstrøm, med et halvt ølglass på bordet og en grønn pakke med rulletobakk i lomma. «Den billigste på tax-free'en», som han sier.

Fredag slippes Hjerteslags nye album «Vannmann86», oppfølgeren til «Møhlenpris Motell», som er basert på frontfigur og låtskriver Eideviks eget liv.

Dagbladets anmelder rullet fire på terningen på den forrige plata og beskrev bandet som Bergens eget Oslo Ess. Etter Bylarm i 2014 ble det også spådd at Hjerteslag kom til å ta Norge med storm.

Har sonet

I tillegg til å få kred for tekstene, har også frontfigur Eidevik også fengselserfaring på cv-en.

- Det var en spøk som gikk litt ut av kontroll. Det var en fyllespøk. Vi var ute på byen og hadde satt oss på bommen på Puddefjordsbroen. Vi forlangte å få penger fra studenter som skulle gå forbi. De ga oss penger og løp, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer