Hjertesyke eldre måtte flytte

Kylie okkuperte åtte av 18 rom på hjerteavdelingen.

(Dagbladet.no): Nå er leger forbannet på popstjernens særbehandling, skriver Melbourne Herald Sun.

De eldre pasientene som måtte flytte skulle hjerteopereres. Kylie Minogue fikk tidligere i mai diagnosen brystkreft. Den australske artisten ble kreftoperert 20. mai, en operasjon legene ved Sankt Frances Xavier Cabrini Hospital i Melbourne, Australia, bekreftet var vellykket.

- Ikke gjenta seg

Minogue er under rekonvalesens. En lege sier til avisa Herald Sun at det uvanlig at en person uten hjerteproblemer er plassert på hjerteavdelingen.

- Dette vil ikke gjenta seg. Oppstyret stresset flere av pasientene. Jeg er overrasket over at åtte senger på hjerteavdelingen ble gitt til en pasient som ikke er hjertesyk, sier legen som ikke vil stå frem med navn. Grunnen til at kreftsyke Minogue er plassert avdelingen skal være at den ligger skjermet.

De som skulle besøke pasienter i samme etasje som Kylie måtte først gå gjennom intensiven før de ble sikkerhetssjekket. Noen av de besøkende skal ha blitt nektet adgang av sikkerhetsvakter som sa de ikke var ansatt av sykehuset.

- Business as usual

Minogues management sier til Herald Sun at artisten kun har en egen livvakt. De hevder og at det ikke er Minogue som har bestemt hvor hun skal ligge. En representant for sykehuset sier at Kylies opphold ikke påvirket andre pasienter og at det var «business as usual».

Men den anonyme doktoren forteller en annen historie. Han sier at pasienter som ventet på operasjon ble flyttet slik at Minogue fikk fløyen for seg selv. En sikkerhetsvakt plasserte seg i enden av korridoren.

- Jeg synes det var litt overdrevet, sier en eldre dame som måtte flytte.

KYLIE på scenen i bedre tider.
MER POPULÆR DA: Kylie i Oslo under Nordic Music Awards 2004.