Hjorth, Vigdis

Bibliografi:

  • Om bare (roman) 2001
  • Hva er det med mor? (roman) 2000
  • Den første gangen (ungdom) 1999
  • En erotisk forfatters bekjennelser (artikler) 1999
  • Takk, ganske bra (roman) 1998
  • Hysj (roman) 1996
  • Ubehaget i kulturen (roman m/Arild Linneberg) 1995
  • Død sheriff (roman) 1995
  • Fransk åpning (roman) 1992
  • Tungekysset og Drømmen (to noveller for ungdom) 1990
  • Et dikt til mormor (roman) 1990
  • Med hånden på hjertet (roman) 1989
  • På hjørnet - om kvelden (barnebok) 1987
  • Drama med Hilde (roman) 1987
  • Gjennom skogen (roman) 1986
  • Råtne Rikard (barnebok) 1985
  • Jørgen + Anne er sant (barnebok) 1984
  • Pelle-Ragnar i den gule gården (barnebok) 1983