H&M vraket anorektiske supermodeller

Hun var såpestjerne som 11-åring, før hun ble bimbo i «Naboer». Så ble hun syngedame, med et godt øye til de to selvdestruktive herrene Michael Hutchence og Nick Cave. Nå melder Kylie Minogue seg inn i den eksklusive klubben av H&Ms «juletrusedamer».

Klubben har medlemmer som Elle MacPhearson, Iman Bowie, Cindy Crawford, Naomi Campbell og Claudia Schiffer.

I motsetning til supermodellene har Kylie kjøtt på knoklene. Det er ikke tilfeldig at klesgiganten gikk utenom de skrapmagre supermodellenes rekker da de skulle finne årets trusejente. H&M fikk fryktelig kjeft for å ha valgt en anorektisk badedraktmodell mens kronprinsesse Victoria, led av spisevegring. Kampanjen ble stoppet og erstattet med en ny som viste en modell med vanlig kroppsbygning. Konsernet lærte av blemma.

Over problemene

Som pur ung innledet Kylie Minogue (32) et forhold til INXS-vokalisten Michael Hutchence. Han var hennes første og, ifølge ryktene, største kjærlighet. Kylie la ikke skjul på at hun tok Hutchences selvmord svært tungt. I tida etter begravelsen ble det spekulert på om hun hadde fått anoreksi, for kiloene raste av. Nå har hun imidlertid kommet over den verste sorgen og framstår sunn og flott.

- For meg ser hun ut som en ganske alminnelig jente, med kvinnelige former. Minner litt om 50-tallets Marilyn-bilder, mener H&Ms Roger Johansen.

Tapetseres

I løpet av to uker skal Kylie tapetsere Norge, bare iført undertøyet. 6000 boards og ulike reklamestunts knyttet opp til 51 butikker i Norge, skal markedsføre årets undertøyskolleksjon.

- Selv om 25 prosent av undertøyssalget vårt er julegavesalg, er det jentene sjøl som er målgruppa vår. Tre av fire kunder kjøper undertøyet til seg sjøl, sier Johansen, og slår dermed hull på myten om at det er gutta som handler undertøy i julepresang til damene sine.

- Det er jentene vi vil nå med kampanjen. Derfor er det viktig at modellen har en kropp vanlige jenter kan identifisere seg med, slutter markedsdirektør Johansen.

Dermed ble det verken silikonsprengte pupper eller anorektiske lår på årets kampanje.

<B>BIKINI-BABE:</B> Australske Minogue minner Norge om varmere tider.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 528001093


Varnish cache server