H&M vraket anorektiske supermodeller

Hun var såpestjerne som 11-åring, før hun ble bimbo i «Naboer». Så ble hun syngedame, med et godt øye til de to selvdestruktive herrene Michael Hutchence og Nick Cave. Nå melder Kylie Minogue seg inn i den eksklusive klubben av H&Ms «juletrusedamer».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Klubben har medlemmer som Elle MacPhearson, Iman Bowie, Cindy Crawford, Naomi Campbell og Claudia Schiffer.

I motsetning til supermodellene har Kylie kjøtt på knoklene. Det er ikke tilfeldig at klesgiganten gikk utenom de skrapmagre supermodellenes rekker da de skulle finne årets trusejente. H&M fikk fryktelig kjeft for å ha valgt en anorektisk badedraktmodell mens kronprinsesse Victoria, led av spisevegring. Kampanjen ble stoppet og erstattet med en ny som viste en modell med vanlig kroppsbygning. Konsernet lærte av blemma.

Over problemene

Som pur ung innledet Kylie Minogue (32) et forhold til INXS-vokalisten Michael Hutchence. Han var hennes første og, ifølge ryktene, største kjærlighet. Kylie la ikke skjul på at hun tok Hutchences selvmord svært tungt. I tida etter begravelsen ble det spekulert på om hun hadde fått anoreksi, for kiloene raste av. Nå har hun imidlertid kommet over den verste sorgen og framstår sunn og flott.

- For meg ser hun ut som en ganske alminnelig jente, med kvinnelige former. Minner litt om 50-tallets Marilyn-bilder, mener H&Ms Roger Johansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer