Hobbit Dørum møtte Aragorn

Mens hundrevis av lidenskapelige «Ringenes herre»-fans ventet foran Colosseum seint i går kveld, fikk Odd Einar Dørum et møte med hovedrolleinnehaver Viggo Mortensen inne på kinoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mortensen, som har en hovedrolle som Aragorn i filmen, fikk nyss om den spesielle visningen av arrangøren. Han ba selv om å få være en overraskelse på den kjendisfrie premieren for den innerste fankjernen i natt.

- Jeg vil gi noe tilbake, sier han, før han kaster seg i skjul bak en vegg inne på Oslo-kinoen. Da hadde han fått øye på to storøyde fans i vinduet.

Mortensen hadde allerede noen øl innabords da han kl. 23.49 ankom en sideinngang på kinoen på Majorstua. Odd Einar Dørum (60) ble så forfjamset over det uventede møtet med Mortensen, at han begynte å snakke engelsk med den danske skuespilleren.

- Men jeg slo jo raskt over på norsk, da, unnskylder Dørum, som takket Mortensen for de to foregående filmene. Han fortalte at han hadde lest «Ringenes herre»-bøkene på engelsk på 60-tallet.

- Jeg liker absolutt alt ved «Ringenes herre». Selv er jeg nok mest en hobbit, mente justisministeren.

To timers søvn

Dørum ankom i en av regjeringens biler direkte fra middagsselskap, og da filmen var over i 03.30-tida i natt skulle justisministeren hjem for å sove to timer før han var ventet til «God morgen, Norge» på TV2 for å snakke om, ja, «Ringenes herre». Seinere i dag er han ventet til Justisdepartementet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer