«Hobbiten»-manus klart om tre uker

Her er nyhetene og ryktene fra årets Comic-Con.

HOBBITEN KOMMER: «Ringenes Herre»-regissør Peter Jackson fortalte på årets Comic-Con at «Hobbiten»-manuset bare er noen uker unna. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni
HOBBITEN KOMMER: «Ringenes Herre»-regissør Peter Jackson fortalte på årets Comic-Con at «Hobbiten»-manuset bare er noen uker unna. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble den førtiende utgaven av nerdemessen Comic-Con avsluttet i San Diego.

Messen er en populær arena for den populærkulturelle underholdningsindustrien. Her viser de ofte fram smakebiter fra kommende prosjekter og røper hemmeligheter som øker fansens forventninger.

I år har det blant annet knyttet seg stor oppmerksomhet til Peter Jackson, kjent som regissøren av blant annet «Ringenes Herre»-trilogien og splatterkomedien «Braindead», sitt første besøk på Comic-Con. Han var i San Diego for å promotere science fiction-filmen «District 9». «Hobbiten» i 2011Men han snakket også litt om den fremtidige filmatiseringen av J.R.R Tolkiens debutroman «Hobbiten», som Guillermo Del Toro skal regissere og Jacksons selv skal produsere. Den første filmen er ventet i 2011.

- Jeg er tre uker unna å levere en foreløpig versjon av manuset over til filmselskapet. Og det kommer til å bli to filmer, sa Peter Jackson til de rundt 6000 frammøtte på pressekonferansen, ifølge Los Angeles Times.

Det ble under messen også bekreftet at Johnny Depp igjen skal ta på seg sjørøverhabitten og være med i en fjerde «Pirates of the Caribbean»-film som kaptein Jack Sparrow. Filmingen starter i april neste år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer