Hobotalk

Litt for forsiktig skotsk folkpop.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CD: Den opprinnelige trommeslageren Marc Piley er hovedmannen i denne skotske kvartetten. Navnet Hobotalk skulle tilsi at gruppa tilstreber et uttrykk som ligger bluesen nær. Hobo er en landstryker, og hva snakker slike om? Tja, kanskje slike småfilosofiske og drømmende temaer som Piley skriver og synger om med sin varsomme, vennlige fortellerstemme. Blues er det ikke, snarere melodiøs folkpop _ framført med luftig forsiktighet.

Bandet har tidligere utgitt «Beauty of Madness» (2000) «Notes On Sunset» (2005), dessuten det uoffisielle «A Chair By the Window» (2004). De er blitt sammenlignet med både Tom Waits og The Band - men det er det ikke mange spor av dette på denne plata. Dette er verken rufsete og rått, heller ikke er det distinkt og tydelig. Gruppa eksperimenterer til tider med forholdet mellom komp og vokal, men det tar liksom aldri skikkelig av.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer