Hodet over vannet

Hva er det Victoria Beckham gjør i badekaret?

Victoria Beckham skal være med i en ny reklame for potetgull-fabrikanten Walkers crisps, for å gjøre litt narr av publikums syn på henne. Reklamefilmen, der hun spiser potetgull i et badekar omgitt av sterainlys, skal vises på engelsk TV neste måned. Opptakene ble gjort ved Blenheim Palace i Oxfordshire, som er hjemmet til hertugen av Marlborough.

- Victoria var briljant i reklamefilmen. Hun har svært god humoristisk sans og ga alt under opptakene. Hun har en fantastisk egenskap i at hun kan le av seg selv, sier en talskvinne for Walkers crisps.

Stjernen selv var storfornøyd med å få være med i reklamen.

- Det er svært mange mennesker som har parodiert meg i kongelige omgivelser, og som har laget vitser om spisevanene mine. Så da Walkers la fram idéen for meg, syntes jeg det ville være moro å gjøre narr av hele imagen min. Jeg er svært fornøyd med reklamen og håper alle får seg en god latter, sier Victoria Beckham til nyhetstjenesten Ananova.

Den tidligere fotballspilleren Gary Lineker spiller sammen med Victoria i reklamefilmen. Det er 36 gang han stiller opp for Walkers crisps.

OPPGJØR: Victoria Beckham bruker reklamekampanjen til å ta et lite oppgjør med alle fordommene mot henne.