Hoftevrikk med Jan og Samantha

Med 80-tallsikonet Samantha Fox og Jan Eggum som hedersgjester, lover Penthouse Playboys å overgå seg selv i sin tradisjonstro julekonsert førstkommende lørdag.

- Det er ingen annen artist det er mer naturlig for oss å stå på scenen sammen med enn Samantha Fox. Hun var for 80-tallet hva Penthouse Playboys er for 90-tallet, sier frontfigur Jens Pikenes. Den notoriske kvinneforføreren understreker imidlertid at han ikke har noen baktanker med å invitere den brystfagre Samantha, selv om han innrømmer å ha fått sine aller første seksuelle impulser etter å ha sett et bilde av henne.

- Mange mener Samantha Fox bare er god for to ting. Vi vil med denne konserten vise at hun også har viktige indre kvaliteter. Vi er tross alt voksne menn på 23, og vi lar oss ikke blende av rent volum, hevder evigunge Pikenes og hans makker Johnny Lotion.

Eksplosiv kjemi

Underholdningsorkesteret fornekter seg ingenting denne ene gangen i året, og forsøker å overgå fjorårets suksesskonsert med Wenche Foss og Morten Harket som gjester. Publikum loves en het duett mellom Pikenes og Samantha, og også Jan og Jens synger jula inn sammen.

- Å ha alle tre på scenen samtidig kan nok sette for store følelser i sving hos publikum, så dette må vi drøfte først. Det blir en eksplosiv kjemi på scenen når tre ikoner møtes. Jan Eggum er et ikon for sitt distrikt og for sin sjanger, det samme kan sies om Samantha og Penthouse Playboys, understreker Pikenes.

Gave til mennene

- Mennene i salen har tidligere følt at vi ikke har gitt dem noe å hygge seg med på våre konserter. Samantha Fox vil kunne gi mennene i salen noe å gripe fatt i, hun er vår gest til heterofile menn. Det er jo viktig å tenke på de svake gruppene i samfunnet i jula, hevder playboyene. I tillegg til svett og saftig diskomusikk, lover de å spille syntetiske 80-tallshits, og en helt ny versjon av en av de mest kjente norske Grand Prix-melodiene, som foreløpig holdes hemmelig.

- Jula er en forbrødningens tid, og Samantha, Jan og vi skal forenes under den samme julestjernen, sukker Pikenes.