Hoftevrikk med Jan og Samantha

Med 80-tallsikonet Samantha Fox og Jan Eggum som hedersgjester, lover Penthouse Playboys å overgå seg selv i sin tradisjonstro julekonsert førstkommende lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er ingen annen artist det er mer naturlig for oss å stå på scenen sammen med enn Samantha Fox. Hun var for 80-tallet hva Penthouse Playboys er for 90-tallet, sier frontfigur Jens Pikenes. Den notoriske kvinneforføreren understreker imidlertid at han ikke har noen baktanker med å invitere den brystfagre Samantha, selv om han innrømmer å ha fått sine aller første seksuelle impulser etter å ha sett et bilde av henne.

- Mange mener Samantha Fox bare er god for to ting. Vi vil med denne konserten vise at hun også har viktige indre kvaliteter. Vi er tross alt voksne menn på 23, og vi lar oss ikke blende av rent volum, hevder evigunge Pikenes og hans makker Johnny Lotion.

Eksplosiv kjemi

Underholdningsorkesteret fornekter seg ingenting denne ene gangen i året, og forsøker å overgå fjorårets suksesskonsert med Wenche Foss og Morten Harket som gjester. Publikum loves en het duett mellom Pikenes og Samantha, og også Jan og Jens synger jula inn sammen.

- Å ha alle tre på scenen samtidig kan nok sette for store følelser i sving hos publikum, så dette må vi drøfte først. Det blir en eksplosiv kjemi på scenen når tre ikoner møtes. Jan Eggum er et ikon for sitt distrikt og for sin sjanger, det samme kan sies om Samantha og Penthouse Playboys, understreker Pikenes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer