- Hold Britney unna dop

Danserne må skrive under hemmelig kontrakt før de får lage musikkvideo med Britney Spears og norske Ray Kay.

SIRKUSPRINSESSE: Britney Spears er snart ute med sitt nye album, og managementet gjør det de kan for at hun ikke skal falle tilbake til gamle synder.
SIRKUSPRINSESSE: Britney Spears er snart ute med sitt nye album, og managementet gjør det de kan for at hun ikke skal falle tilbake til gamle synder.Vis mer

(Dagbladet): Britney Spears er i disse dager i ferd med å spille inn videoen til låta «Till The World Ends», og regissøren er ingen ringere enn norske Reinert Ray Kay Olsen.

Hemmelig kontrakt Etter utallige skandaler er imidlertid lite overlatt til tilfeldighetene når superstjerna skal spille inn musikkvideo. Nettstedet TMZ har fått tilgang til den seks sider lange kontrakten som danserne må skrive under på før de får jobbe med Spears og Ray Kay.

- Arbeidstaker anerkjenner nødvendigheten av at Britney ikke blir utsatt for alkohol, narkotika eller reseptbelagte midler, heter det blant annet i kontrakten som TMZ har publisert på sine nettsider.

Dopingtest Kontrakten innebærer også at danserne når som helst kan bli bedt om å gjennomføre en dopingkontroll, og at de kan få sparket dersom de tester positivt eller nekter å gjennomføre testen.

Brudd på kontrakten kan ifølge dokumentet føre til at Britneys plateselskap krever 500 000 dollar, omlag 2,8 millioner kroner i erstatning fra danserne.

Ivrige fans Interessen for videoinnspillingen har vært stor, og Britney Spears la nylig ut et bilde fra settet der hun tar seg en pause etter å ha spilt inn en av de store dansescenene til videoen.

Ray Kay har flere ganger kommentert innspillingen på Twitter og la nylig ut en melding adressert til Britneys mange fans: - Jeg har fått 1000 tweets som sier det samme. Jeg vet hva dere vil ha, og jeg vet at dere kommer til å elske videoen, skriver Ray Kay.

PÅ SETTET:Britney Spears la ut dette bildet fra videoinnspillingen. Foto: BRITNEY SPEARS/TWITTER
PÅ SETTET:Britney Spears la ut dette bildet fra videoinnspillingen. Foto: BRITNEY SPEARS/TWITTER Vis mer

STJERNEVENN: Norske Ray Kay har regissert musikkvideoer for Justin Bieber og Lady Gaga. Nå jobber han med Britney Spears.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
STJERNEVENN: Norske Ray Kay har regissert musikkvideoer for Justin Bieber og Lady Gaga. Nå jobber han med Britney Spears. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX . Vis mer