Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Hold forsida! Kjent arkitekt har vært ute og slengt med leppa!

Patrik Schumachers provokasjon.

PATRIK OG ZAHA: Da Zaha Hadid døde i mars, rykket Patrik Schumacher opp til sjefsposisjonen i verdens mest etterspurte arkitektkontor. Foto: Angela Pham / BFA
PATRIK OG ZAHA: Da Zaha Hadid døde i mars, rykket Patrik Schumacher opp til sjefsposisjonen i verdens mest etterspurte arkitektkontor. Foto: Angela Pham / BFA Vis mer

Du har muligens aldri spurt deg selv: Hva må til for at en arkitekt skal bli forsidestoff? Spørsmålet er vrient å besvare, i og med at arkitekter aldri er forsidestoff, og hvordan i all verden skulle en arkitekt oppnå dette? Arkitekter har problemer nok med å slippe til på kronikkplass eller i «kort sagt»-spalten.

Men nå har det skjedd. På tampen av det herrens forvirrede år 2016. Og hva måtte til? Ikke småtteri. Vi snakker tungt, politisk ukorrekt skyts fra en kar med lang trening i å erte på seg egen bransje. Denne gangen ga han imidlertid litt ekstra gass og langet ikke ut mot kolleger, men mot byråkrater, planleggere og alle som ikke forstår at et fritt marked er løsningen på de fleste problemer. Dessuten hakket han løs på sosialklienter og alle som bor i subsidierte boliger i det sentrale London. Da var det gjort. Hold forsida!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?