Du leser nå Dagbladet Pluss
TILBAKE: Renée Zwellweger er tilbake i Bridget Jones skikkelse, denne gangen er rollefiguren dessuten gravid. Foto: Universal Pictures
TILBAKE: Renée Zwellweger er tilbake i Bridget Jones skikkelse, denne gangen er rollefiguren dessuten gravid. Foto: Universal Pictures Vis mer

Hold in-truser, for mye vin, alltid på slanker'n og på evig jakt etter drømmemannen. Slik sjarmerte Bridget Jones en hel verden

Nå er Renée Zellwegger tilbake på lerretet - denne gangen med barn i magen. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Femten år etter den første filmen om single, nevrotiske og klønete Bridget Jones, er dama tilbake på lerretet.

I filmen «Bridget Jones' baby: Alle gode ting er tre», som har norgespremiere 16. september, møter vi igjen den velkjente rollefiguren - men nå med barn i magen.

Skuespilleren er for mange synonym med rollefiguren Bridget Jones, og skal vi tro henne selv, har de to også mye til felles.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer