Hold in-truser, for mye vin, alltid på slanker'n og på evig jakt etter drømmemannen. Slik sjarmerte Bridget Jones en hel verden

Nå er Renée Zellwegger tilbake på lerretet - denne gangen med barn i magen. 

TILBAKE: Renée Zwellweger er tilbake i Bridget Jones skikkelse, denne gangen er rollefiguren dessuten gravid. Foto: Universal Pictures
TILBAKE: Renée Zwellweger er tilbake i Bridget Jones skikkelse, denne gangen er rollefiguren dessuten gravid. Foto: Universal Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Femten år etter den første filmen om single, nevrotiske og klønete Bridget Jones, er dama tilbake på lerretet.

I filmen «Bridget Jones' baby: Alle gode ting er tre», som har norgespremiere 16. september, møter vi igjen den velkjente rollefiguren - men nå med barn i magen.

Skuespilleren er for mange synonym med rollefiguren Bridget Jones, og skal vi tro henne selv, har de to også mye til felles.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer