Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hold kjeft!

Vi er altfor dårlige til å snakke sammen, har vi latt oss belære gjennom det siste kvarte århundre. Helt feil, sier Hollywood-helten Harrison Ford: Vi er altfor dårlige til å holde kjeft.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eller for å si det på en mykere måte: Taushet er også en viktig bestanddel i et godt forhold, mener mannen som spiller Indiana Jones. Og for ikke å tråkke noen på tærne, skynder han seg å legge til at det oftest er mennene som skravler for mye.

Tidligere har mannfolkene gjerne fått høre at de snakker for lite, så gæernt blir det åkkesom.

- Jeg har ofte tenkt over at grunnlaget for et godt forhold til andre - og ikke minst til kvinner - er evnen til å tie, sier Harrison Ford til det tyske ukebladet Bunte.

Den styrtrike 50-åringen er livsklok og verdensvis mann, som med årene har funnet fram til en dyp tro på naturen. For naturen overgår i sin visdom og orden all menneskelig forstand, lar han meddele gjennom Bunte.

Men man bør ikke snakke for mye om dette eller andre ting (med mindre det skjer til den kulørte presse, og mot et klekkelig honorar).

Så gutter: Nå skal smella holdes stengt, inntil neste kontraordre kommer fra en eller annen kjendismunn. Og det drøyer nok ikke lenge.

(NTB)

HOLD KJEFT: Harrison Ford mener menn snakker for mye.