Holder «Top Gear»-show som ikke er «Top Gear»

«Top Gear» er oppløst, men gutta kommer til Norge i sommer.

KOMMER TIL NORGE: Eventyret om Richard Hammond, James May og Jeremy Clarkson i «Top Gear» ute. Etter at Hammond meldte sin avskjed forrige fredag, er alle tre ute av programmet. Foto: Stella Pictures
KOMMER TIL NORGE: Eventyret om Richard Hammond, James May og Jeremy Clarkson i «Top Gear» ute. Etter at Hammond meldte sin avskjed forrige fredag, er alle tre ute av programmet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De planlagte «Top Gear»-showene i Stavanger ble utsatt etter at programleder Jeremy Clarkson fikk sparken fra BBC i mars.

Den kontroversielle «Top Gear»-programlederen Jeremy Clarkson skapte overskrifter over hele verden. Han skjelte ut og gikk til fysisk angrep på en av programmets produsenter, og endte med å få sparken fra BBC.

Bare to dager før hadde Clarkson fått kreftbeskjed av legen sin.

For en drøy måned siden ble det likevel bestemt at showene går som planlagt i Norge i juni, 19, 20 og 21. juni.

- Bieber-tilstander I går åpnet salget av bilettene igjen og arrangør Peer Osmundsvaag, forteller om en enorm etterspørsel.

- Dette er nesten som å gjennoppleve Justin Bieber-tilstander bare nå med ølmager. Vi får smake på Clarkson-sirkuset og hvor vanvittig stor interesse det er rundt ham, sier Osmundsvaag.

Allerede i mars var det solgt 17.000-18.000 billetter til showet i Stavanger.

Skiftet navn Verdensturneen som gikk under navnet «Top Gear Live», er nå endret til «Clarkson, Hammond og May Live».

- Grunnen til at navnet er endret er at ingen av dem nå har noen relasjon til BBC og programmet lenger. De har sluttet i kanalen og leder ikke lenger programmet «Top Gear», derfor går turneen nå under et annet navn, sier Peer Osmundsvaag i Atomic Soul, som arrangerer showet i Stavanger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer