Hollywood-barna tar over

LOS ANGELES (Dagbladet): Kate og Oliver Hudson gjør som mamma Goldie Hawn. Colin Hanks, sønnen til Oscar-vinneren Tom Hanks, følger også i pappas fotspor. Hollywood-stjernenes barn er blant de unge talentene som er i ferd med å ta over Hollywood.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bruce Willis byttes ut med Josh Hartnett, og Mel Gibson får konkurranse mot Chris Klein. En ny generasjon er i ferd med å ta over Hollywood, og flere av arvtakerne som vil prege filmlerretene de neste åra er sønner eller døtre av verdens mest kjente skuespillere.

Ekte vare

- Mamma er min store inspirasjon, sier Kate Hudson (22), mens Colin Hanks (25) medgir at pappa Tom virket stolt da han ble spurt om råd foran kameraet under innspillingen av tenåringsfilmen «Orange County».

I filmen, som kommer på kino i Norge til våren, har Colin Hanks hovedrollen - og en rekke andre barn av Hollywood-profiler nyter også suksess med filmen - uten hjelp fra mamma eller pappa.

«Orange County» er blant annet regissert av 27 år gamle Jake Kasdan, som er sønn av den kjente manusforfatteren Lawrence Kasdan, George Lucas' høyre hånd både i «Star Wars»-trilogien og «Indiana Jones». Og Colin Hanks spiller mot Schuler Fisk (20), datter av Oscar-nominerte Sissy Spacek og skuespilleren Jack Fisk.

Trives best hjemme

De nye stjernene, som gjerne debuterer i tenåringsfilmer, som nå blir forsøkt parodiert i norgesaktuelle «Not Another Teen Movie», bryter med stereotypen om ung i Hollywood. De er ikke lenger de siste som går hjem fra fest, og trenger heller ikke være de mest sexy og vakre utseendemessig, selv om det selvsagt aldri har vært en ulempe i ungdomsfilmene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer