Etter «Snømannen» kan det bli seks nye storfilmer

Hollywood kaster seg over Nesbø: Dette kan bli de neste filmene

Den internasjonale filmindustrien er svært interesserte i krimhistoriene til anerkjente nordmannen.

HOLLYWOODSUKSESS: En rekke anerkjente filmskapere ønsker å lage film av historiene til forfatter Jo Nesbø. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
HOLLYWOODSUKSESS: En rekke anerkjente filmskapere ønsker å lage film av historiene til forfatter Jo Nesbø. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Krimforfatter Jo Nesbø er Norges største litteratureksport, og de mange fiksjonsidéene til 57-åringen er også heite poteter i Hollywood. Foruten storfilmen og Oslo-innspilte «Snømannen», som allerede er klar og har premiere i oktober, jobbes det iherdig i kulissene med å ta en lang rekke av Nesbøs historier til det store lerretet.

Det bekrefter forfatterens agent, Niclas Salomonsson, overfor Dagbladet. Hvilke prosjekter som faktisk får et endelig grønt lys og et tilhørende startskudd for innspilling er derimot vanskeligere å si noe om.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer