Film: «Dog Years»

Hollywood-legende Burt Reynolds med sjelden offentlig opptreden. Trengte stol for å holde seg oppreist

Promoterte egen film om alderdom.

SENIOR-KAMERATER: Fra v. festivalsjef Robert De Niro, Burt Reynolds og Chevy Chase på Tribeca Film Festival i New York i helga. Foto: NTB Scanpix
SENIOR-KAMERATER: Fra v. festivalsjef Robert De Niro, Burt Reynolds og Chevy Chase på Tribeca Film Festival i New York i helga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I helga gjorde hollywoodskuespiller Burt Reynolds (81) noe han sjelden gjør, viste seg offentlig, melder People.

Men det skjedde altså under åpningen av på Tribeca Film Festival i New York.

Dårlig til beins

Han ankom filmfestivalen sammen med festivalens grunnlegger, Robert De Niro (73), og skuespiller Chevy Chase (73), som også har en rolle i filmen «Dog Years» sammen med Reynolds.

- Hyggelig å se deg, Mr. De Niro. Du vet, jeg elsker deg - og alle menneskene jeg kjenner her. Dette er veldig hyggelig, sa han ifølge underholdningsmagasinet.

Den 81 år gamle skuespilleren måtte støtte seg til en stokk og slet med å gå på den røde løperen. Under et møte med journalister, fikk han en stol å sitte på for å hvile ut og samle krefter.

STOKK OG STOL: Burt Reynolds. Foto: NTB Scanpix
STOKK OG STOL: Burt Reynolds. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Film om alderdom

«Dog Years» handler om en aldrende tidligere skuespiller som må innse at storheten og de gylne dagene ligger bak ham. Filmen, regissert av Adam Rifkin, handler om falmet berømmelse og det universelle om å bli gammel.

People skriver at det er sjelden at den kjente skuespilleren Burt Reynolds viser seg offentlig.

Sist det skjedde var i fjor, da han lanserte sine memoarer, «But Enough About Me».

«DOG YEARS»: Her seg vi regissør Adam Rifkin på Tribeca Film Festival - sammen med Brian Cavallaro, Robert DeNiro, Burt Reynolds, Chevy Chase, Ariel Winter, Kathleen Nolan, Gordon Whitener og Neil Mandt. Foto: NTB Scanpix
«DOG YEARS»: Her seg vi regissør Adam Rifkin på Tribeca Film Festival - sammen med Brian Cavallaro, Robert DeNiro, Burt Reynolds, Chevy Chase, Ariel Winter, Kathleen Nolan, Gordon Whitener og Neil Mandt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Smokey and the Bandit»

Burton Leon «Burt» Reynolds jr. ble født 11. februar 1936 i Michigan. Han har spilt i en rekke filmer, og er mest kjent for rollen som Bandit i filmen «Smokey and the Bandit» fra 1977 og fra kultfilmen «Verdens sprøeste bilrace» fra 1981.

Reynolds debuterte med «Angel Baby» i 1961.

ÅRET 1977: Burt Reynolds fra  «Smokey and the Bandit». Foto: Fra filmen
ÅRET 1977: Burt Reynolds fra  «Smokey and the Bandit». Foto: Fra filmen Vis mer

Etter det som ble omtalt som en stygg skilsmisse fra skuespillerkona Loni Anderson, og påfølgende konkurs på 90-tallet, kom han tilbake i 1996 med den kritikerroste «Boogie Nights», som han innkasserte en Oscar-nominasjon for, for beste bi-rolle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer