Kiefer Sutherland

Hollywood-stjerna med gitaren i Oslo

Lever ut artistdrømmen.

Hollywood-stjerna live: Kiefer Sutherland har i en alder av 50 våget å stikke hodet fram som artist. Foto: NTB / Scanpix 
Hollywood-stjerna live: Kiefer Sutherland har i en alder av 50 våget å stikke hodet fram som artist. Foto: NTB / Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I ni år var livet til Kiefer Sutherland å spille agent Jack Bauer. I tillegg kom det en miniserie fire år etter at tv-serien ble avrundet i 2010.

- Det er alltid trist å forlate en karakter som jeg er glad i. Men det føles godt at vi i løpet av de ni sesongene aldri ødela serien. Det var selvsagt ikke alt som var like bra hele tiden, men vi holdt det oppe til siste slutt, sier han på telefon fra Sverige.

- På et mer personlig nivå savner jeg menneskene. Vi ble som en stor familie, 40 mennesker giftet seg og det ble født 38 barn i løpet av årene vi jobbet med «24».

Skuespiller-musiker-stigma

Det er i anledning debutalbumet «Down in a hole» Hollywood-stjerna lørdag denne helga spiller på Rockefeller i Oslo.

- Selv om jeg har reist mye som skuespiller, har jeg aldri besøkt Norge tidligere. Det gleder jeg meg til, spesielt siden jeg lenge har vært fascinert av Skandinavia på et politisk og økonomisk plan.

På de fleste kom det som en overraskelse da Sutherland i fjor debuterte som artist. Men han er vokst opp med musikk. Allerede som fireåring begynte han å spille fiolin, og da han var ti fikk han sin første gitar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer